Με κάρτα
Με χρεωστική/debit κάρτα

Χρησιμοποιήστε την χρεωστική/debit κάρτα σας (ή αλλιώς την κάρτα ανάληψης μετρητών), η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με την αγορά, τα χρήματα φεύγουν απευθείας από το λογαριασμό σας και έτσι, δεν υπάρχει κάποια πίστωση.

Με πιστωτική κάρτα

Με την πιστωτική σας κάρτα, πληρώνετε επί πιστώσει, δηλαδή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σας σε μετέπειτα χρόνο.

Με prepaid (προπληρωμένη):

Αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας, μπορείτε να εκδώσετε μια prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, την οποία μπορείτε να «φορτώσετε» με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε σε αγορές/πληρωμές.

Οι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;

Βεβαίως! Η dlwindowfilms δεν παρακρατά κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά τη παράδοση του προϊόντος. Παρακαλούμε, λάβετε υπ’ όψιν ότι το κόστος αντικαταβολής είναι επιπλέον 2 ευρώ. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο λογαριασμό του καταστήματος μας dlwindowfilms. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε τη πληρωμή σας. Για να επιταχύνετε την διαδικασία, στείλτε το αντίγραφο εντολής πληρωμής στο email: [email protected].