Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας  οποιαδήποτε στιγμή πριν από την αποστολή, χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέσω τηλεφώνου (+30 2177001633) ή e-mail ([email protected]).

Θα προβούμε σε αντικατάσταση ή σε πλήρη επιστροφή χρημάτων μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ή παράδοσης διαφορετικών προϊόντων από αυτά που έχουν παραγγελθεί και εφόσον μας ενημερώσετε εντός 7 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, προκειμένου να προβούμε σε ρυθμίσεις για την δωρεάν επιστροφή τους.
Όλα τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφο της πρωτότυπης απόδειξης και να επιστραφούν στη διεύθυνση της έδρας μας: Θηβών 292, Αιγάλεω

Παρακαλώ σημειώστε ότι  δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές προϊόντων ή επιστροφές χρημάτων για τυχόν ανοιγμένα και μεταχειρισμένα προϊόντα ή προϊόντα που δεν παρουσιάζουν ποιοτικά προβλήματα. Η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνης για ελάττωμα του προϊόντος ή την αποτυχία σε περιπτώσεις  που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά, κακή χρήση ή κατάχρηση, την επιλογή ακατάλληλου προϊόντος  ή εσφαλμένη εφαρμογή.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν παραληφθεί από εσάς για οποιοδήποτε λόγο θα αφαιρεθεί από το ποσό που θα σας επιστραφεί το ποσό των εξόδων αποστολής της παραγγελίας σε εσάς .